USS U NOVOM KNEŽEVCU – AP VOJVODINA

Sindikat

Nakon registrovanja sindikata i masovnog učlanjavanja zaposlenih, održana je skupština sindikata

Zaposleni, članovi Ujedinjenih sindikata Srbije, specijalne psihijatrijske bolnice „Sveti Vrači“ Novi Kneževac, održali su Izbornu Skupštinu sindikata na kojoj su izabrali svoje sindikalno rukovodstvo.

Za predsednika sindikata izabran je Davor Filipović koji je dobio veoma izraženu podršku zaposlenih. Skupština je usvojila i svoj četvorogodišnji plan i program rada, kao i sva ostala dokumenta potrebna za nesmetano funkcionisanje sindikata. Skupštini je prisustvovalo kompletno rukovodstvo Ujedinjenih sindikata Srbije i doprinelo da rad na Skupštini protekne na zavidno kvalitetnom nivou.

Poseban kuriozitet i nešto što do sada nije bila praksa u sindikalnim aktivnostima Srbije je uvodna rasprava – tribina koja je prethodila održavanju izborne skupštine, a u kojoj su učestvovali predstavnici, članovi samostalnog sindikata i pravna služba. Rasprava je imala poseban kvalitet jer se vodila žučna polemika oko do sada nerešenih problema zaposlenih, na koje je monopol imao samostalni sindikat, a problemi su ostali i dalje nerešeni, što je dalo potvrdu i opravdanost formiranja Ujedinjenih sindikata Srbije u ovoj instituciji.

Sve se korektno završilo, čak uz dogovor o minimumu saradnje ova dva sindikata gde god to bude potrebno, a za dobrobit zaposlenih.

IMG_9455

IMG_9456

IMG_9459

IMG_9473

Oznake:
Podelite:

Skorašnje objave

Imate pitanje?

Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša pitanja i nedoumice. Posvećeni smo da saslušamo vaše potrebe i pružimo vam smernice.

Kategorije