O Nama

Sindikat Prilagođen Savremenom Društvu

Ujedinjeni sindikati Srbije, sa skoro dvodecenijskim iskustvom, predstavljaju jedinstvenu snagu koja se bavi društvenim organizovanjem radništva i aktivnim uticajem na politička dešavanja. 

Naš cilj je postati prepoznatljiva snaga koja ne samo štiti interese radnika, već i oblikuje pozitivne promene u društvu, uzimajući u obzir šire kontekstualne izazove.

Misija

Ujedinjeni sindikati Srbije su posvećeni stvaranju efikasnih sindikalnih struktura, mobilizaciji članstva i uticanju na političke, ekonomske i socijalne događaje od značaja za zaposlene i građane Srbije. Kroz aktivno slušanje potreba članstva, težimo rešavanju pojedinačnih i opštih problema, postavljajući solidarnost i nezavisnost kao temelj sindikalizma.

Vizija

Ujedinjeni sindikati Srbije teže stvaranju sindikata „za dušu“, prilagodljivog novim društvenim, ekonomskim i političkim promenama. Svojom decentralizovanom organizacijom, želimo motivisati članstvo za aktivno učešće, ističući materijalno merljive rezultate sindikalnog angažmana i postizanje zadovoljstva članova. Kroz socijalni dijalog, gradimo mostove saradnje sa širim društvom, gradeći podršku koja se temelji na principima solidarnosti.

0
godina od osnivanja
0
uspešno rešenih sporova
0
uspešnih projekata
0
reprezentativnih odbora

Doživeli smo konkretne rezultate uz podršku Ujedinjenih sindikata Srbije. Osećamo se zaista zaštićeno kao članovi njihove zajednice

  Jovan

  RO Sporta

  Divimo se socijalnom dijalogu koji vodi Ujedinjene sindikate Srbije. Sjajno iskustvo koje podržava saradnju i razumevanje među članovima

   Marko

   RO Zdravstva

   Ističemo transparentnost Ujedinjenih sindikata Srbije. Sjajna organizacija koja stvarno sluša svoje članove!

    Sara

    RO Trgovine

    Oduševljeni smo angažmanom Ujedinjenih sindikata Srbije! Njihova posvećenost zaštiti radničkih prava je zaista impresivna.

     Jelena

     RO Kulture