Ujedinjeni Sindikati Srbije sve jači i organizovaniji u svim delatnostima

Sindikat

Pod sloganom, „Novi sindikat za novo vreme“ održana je, još jedna u nizu, Izborna skupština Ujedinjenih Sindikata Srbije – Zavod za zaštitu zdravlja radnika „Železnice Srbije“

    U ustanovi koja brine o zdravlju zaposlenih radnika Železnice Srbije, u prostoru biblioteke, održana je Izborna skupština sindikata. Pored odziva svih delegata skupštine sednici su prisustvovali i zainteresovani zaposleni članovi sindikata. U radu sednice učestvovao je i generalni sekretar Ujedinjenih Sindikata Srbije Nebojiša Savić. Takođe sednici je prisustvovala i predsednica RO Zdravstva, Lada Mitić Janković sa svojim saradnicama, koja je poželela uspešan rad skupštini.

IMG_9865

    Skupština je protekla u radnoj i dinamičnoj atmosferi. Na skupštini su usvojeni svi potrebni dokumenti i akti za dalji rad sindikata, kao i program rada za naredni period. Izabran je Odbor poverenika sindikata i rukovodstvo sindikata. Za predsednika/cu izabrana je Sandra Teofilović, za potpredsednika Vladica Radisavljević, a za sekretara Željko Kukić.

Izabrano rukovodstvo sindikata se zahvalilo na ukazanom poverenju i obćalo bespoštednu borbu za ostvarenje zacrtanog plana i programa sindikata.

IMG_9871

 

Oznake:
Podelite:

Skorašnje objave

Imate pitanje?

Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša pitanja i nedoumice. Posvećeni smo da saslušamo vaše potrebe i pružimo vam smernice.

Kategorije