SVE VIŠE POVERENJA U MLADE LJUDE

Sindikat

Održana Izborna Skupština USS – KBC Dr. Dragiša Mišović,
gde je na mesto predsednika sindikata izabran Milić Vujović

 

Još jedan predsednik povereništva iz plejade mladih zaposlenih članova sa svega dvadeset i sedam godina dobio puno poverenje zaposlenih u Kliničko bolničkom centru Dr Dragiša Mišović. Uz prisustvo skoro svih pozvanih delegata Skupštine USS – KBC Dr. Dragiša Mišović održana je izborna Skupština, na kojoj je izabrano kompletno rukovodstvo povereništva.

IMG_9760
Na Skupštini su usvojena i sva potrebna dokumenta za funkcionisanje povereništva. Usvojen je i četvorogodišnji program rada koji će se u svojoj primeni prilagođavati potrebama članova sindikata zaposlenih u ovoj instituciji.
Skupštini je prisustvovalo i rukovodstvo Ujedinjenih sindikata Srbije. Generalni sekretar Ujedinjenih sindikata Srbije je uzeo učešće i u samom radu Skupštine dok je predsednik USS pozdravio sve prisutne i poželeo uspešan rad Skupštine.

IMG_9748
Sednici Skupštine je prisustvovala i predsednica Republičkog Odbora zdravstva sa svojim saradnicama koja je takođe pozdravila prisutne i poželela uspešan rad. Poseban pečat radu Skupštine dala je koleginica Gorana Jočić iz Klinike za rehabilitaciju Dr Miroslav Zotović koja nije krila zadovoljstvo ovakvim načinom rada i funkcionisanja Sindikata, pozdravila je prisutne i konstatovala da će joj iskustvo sa ove Skupštine koristiti u pripremi Izborne Skupštine u instituciji gde je zaposlena.

IMG_9757
Na kraju Skupštine izabrani predsednik sindikata se zahvalio na ukazanom poverenju, predložio odmah operativni program, podelio zadatke članovima Odbora i svojim saradnicima i pozvao sve članove na aktivno ostvarenje zacrtanog plana.

Ujedinjeni sindikati Srbije

  IMG_9751

Oznake:
Podelite:

Skorašnje objave

Imate pitanje?

Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša pitanja i nedoumice. Posvećeni smo da saslušamo vaše potrebe i pružimo vam smernice.

Kategorije