Ojačano rukovodstvo Ujedinjenih sindikata Srbije

Sindikat

Punom snagom u novom mandatu

[two_third]

Dana 11.02.2014.godine, u Beogradu, održana je Konstitutivna sednica Predsedništva Ujedinjenih sindikata Srbije, na kojoj su  usvojeni dokumenti Ujedinjenih sindikata Srbije, Statut, Pravila i ostali akti predviđeni za uspešno funkcionisanje Ujedinjenih sindikata Srbije. Na sednici je izabrano rukovodstvo Ujedinjenih sindikata Srbije.

–          Za Predsednika Ujedinjenih sindikata Srbije jednoglasno je izabran Azir Hadžifejzović,

–          za potpredsednika Ujedinjenih sindikata Srbije jednoglasno je izabran Slavoljub Anđelić,

–          za sekretara Ujedinjenih sindikata Srbije jednoglasno je izabran Igor Tomić.

Azir Hadžifejzović je podneo izveštaj o dosadašnjem radu i predstavio viziju daljeg rada Ujedinjenih sindikata Srbije. Konstituisanjem Predsedništva Ujedinjenih sindikata Srbije, zaokružen je proces uspostavljanja plana organizacije kao celine, što je pretpostavka za dalji uspešan rad i funkcionisanje. Nosilac  svih tih aktivnosti je Predsedništvo i izabrano rukovodstvo Ujedinjenih sindikata Srbije. Konstituisanjem Predsedništva Ujedinjeni sindikati Srbije su dobili legitimne i kredibilne predstavnike. Ovim činom krunisan je dug put koji su članstvo i Ujedinjeni sindikati Srbije prešli, od ideje do stvarnosti. Stvorena je jedna moderna, prepoznatljiva i na nov način organizovana sindikalna krovna organizacija, koja je osposobljena da efikasno štiti interese svojih članova i svih zaposlenih. Ovim činom Ujedinjeni sindikati Srbije dobijaju svoju završnu unutrašnju formu, jasno definisanu Statutom i pravilima.

Pred novim rukovodstvom Ujedinjenih sindikata Srbije stoje veliki izazovi u ovom teškom vremenu za sve zaposlene u Srbiji i nema sumnje da će novo rukovodstvo činiti sve i stići do zacrtanog cilja.[/two_third][one_third_last]

Azir Hadžifejzović
Azir Hadžifejzović, Aki
Predsednik

Slavoljub Anđelić
Slavoljub Anđelić
Potpredsednik

Igor Tomić

Igor Tomić
Sekretar

[/one_third_last]

slika

Oznake:
Podelite:

Skorašnje objave

Imate pitanje?

Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša pitanja i nedoumice. Posvećeni smo da saslušamo vaše potrebe i pružimo vam smernice.

Kategorije