NA ČELO SINDIKATA NEPOSREDNIM IZBORIMA – TAJNIM GLASANJEM

Sindikat

Uskoro Izborna Skupština Ujedinjenih sindikata Srbije
– Klinički centar Srbije –

     Aktivisti Ujedinjenih sindikata Srbije – Klinički centar Srbije, čine ogromne napore da zaustave osipanje članstva nezadovoljnog trenutnom situacijom i načinom na koji samozvani sindikalni predstavnici svojim postupcima i skrivanjem istine od članova sindikata, da su isključeni iz sindikata, a da su tu samo zbog svojih privilegija i novca iz članarine koju izdvajaju naši članovi za sindikalne aktivnosti, s kojim nelegalno raspolažu, arčeći ga za lične interese poznate grupe u ime interesa članova sindikata. Nažalost, služeći se neistinama imaju podršku od pojedinaca nosioca odgovornih funkcija zaposlenih u Kliničkom centru Srbije iz menadžmenta, pravne i obračunske službe Kliničkog centra Srbije. O svemu iznetom u detaljima i pisanom obliku upoznat je i glavni menadžer Kliničkog centra Srbije. U istom ovom periodu se vodio sudski postupak protiv mentora i glavnog pomagača ovoj grupi, koji je ovih dana okončan, a rezultati će biti uskoro objavljeni na našem sajtu. Izvinjavamo se svim našim članovima za sve eventualne propuste I NEPRIJATNOSTI zašto ranije nismo reagovali zbog neodržavanja do sada nijedne redovne Skupštine Ujedinjenih sindikata Srbije – Kliničkog centra Srbije, na kojoj se usvajaju završni računi i podnosi izveštaj o radu i finansijski izveštaj, shodno Statutu i pravilima o radu povereništva Ujedinjenih sindikata Srbije.

IMG_7066
Dakle, došlo je vreme da se polože računi za dosadašnji rad i shodno Statutu i Pravilima organizovanja, Izborna skupština održi. S obzirom na stanje i situaciju u Ujedinjenim sindikatima Srbije – Klinički centar Srbije, odbor za pripremu Izborne skupštine je predložio da se izbori za sve funkcije vrše tajnim glasanjem, što je ugrađeno u izborna pravilai potvrđeno od strane rukovodstva centrale Ujedinjenih sindikata Srbije. Mesto i vreme održavanja biće javno oglašeno na svim oglasnim tablama u Kliničkom centru Srbije. Dodatne informacije svaki član našeg sindikata može  dobiti na telefon:

062/337-128

Srdačan sindikalni pozdrav.

 

IMG_7045

IMG_7044

IMG_7042

IMG_7075

Oznake:
Podelite:

Skorašnje objave

Imate pitanje?

Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša pitanja i nedoumice. Posvećeni smo da saslušamo vaše potrebe i pružimo vam smernice.

Kategorije