Uspešan radni sastanak u Ministarstvu Pravde – Upravi za izvršenje krivičnih sankcija

Domaćine ovog sastanka su predstavljali:

• Vidic Velimir – koordinator za operativno bezbednosne poslove, nadzor, pravne poslove, informatiku i analitiku,
  • Tanaskovic Velimir – nacelnik za materijalno finansijske poslove.
Delegaciju sindikata su cinili:
  • Andjelic Slavoljub – predsednik USS – republicki odbor pravosudja,
  • Vukadinovic Nebojsa – zamenik poverenika KPZ Sremska Mitrovica,
  • Skarin Goran – poverenik KPZ Sremska Mitrovica,
  • Denic Momcilo – poverenik KPZ Krusevac,
  • Novovic Miloje – poverenik Okruzni zatvor Beograd,
  • Tomic Igor – poverenik Specijalne bolnice Beograd,
  • Hadzifejzovic Azir – predsednik USS-a.

Ispred delegacije sindikata uvodno izlaganje je dao Slavoljub Andjelic. Nakon toga, predsednik Ujedinjenih sindikata Srbije je u svom izlaganju upoznao domacine sastanka sa novim organizacionim konceptom Ujedinjenih sindikata Srbije, kao i o prednostima koje sam koncept podrazumeva u nacinu funkcionisanja i uspesnog vodjenja socijalnog dijaloga. U nastavku sastanka u razgovorima su ucestvovali svi prisutni na sastanku gde su izneli probleme sa kojima se susrecu zaposleni u ovom sektoru. Dogovoreno je i zakljuceno da ce biti isplacene sledece prinadleznosti zaposlenima:

• zaostale dnevnice,
  • porodiljska odsustva,
  • prevoz.

Pored ovog, dogovoreno je finansiranje novogodisnjih paketica za decu od strane Uprave za izvrsenje krivicnih sankcija. Razresen je problem prevoza zaposlenih u KPZ Krusevac. Na kraju je dogovorena i dinamika novih sastanaka na kojima ce se resavati eventualni novonastali problemi, kako bi zaposleni u ovom sektoru sto lakse i kvalitetnije obavljali svoje radne zadatke, ni malo lake, ali veoma odgovorne uz
adekvatnu zaradu.

Ostavite odgovor

© 2011 Ujedinjeni Sindikati Srbije. Sva prava zadržana. | Dizajnirao Galant Team.